ТЕБЕШИР И ГЕЛ ПРОТИВ МРАВКИ И ХЛЕБАРКИ

Тебешир срещу мравки и хлебарки
Тебешир - 0.50 лв.
Това е контактен инсектицид. След докосване на праха, с която и да е част от тялото на насекомото, нервната му система спира да функционира и умира в рамките на няколко часа.
Начин на употреба :
Начертайте дебела линия на пътя на вредителите. Начертайте два или три кръга около кошера, краката на шкафа за храна или кофата за боклук.

Нетоксичен за хора, но пазете от деца и си измийте ръцете след употреба.


Магнум гел против мравки
МАГНУМ ГЕЛ 15 г - 9.00 лв.
3 капсули х 5 гр.
за площ от 100 м²
Препарат за борба с мравки на открито и закрито, в и около сгради, болници, ферми, жилища, апартаменти, гаражи, дрешници, дворове и градини. Препарата за мравки съчетава действието на две активни вещества. Съдържа хранителна примамка с въглехидрати и протеин основна храна на мравките. Препарата има забавено действие, като мравките пренасят препарата в мравуняка, където хранят ларвите и царицата. След няколко часа продуктът унищожава цялата колония, дори и да не сте открили къде точно се намира тя.
Начин на употреба :
Отчупете капсулата на указаното място, изстискайте гела в легенчето на капсулата и я поставете до пътечките на мравките или където ги виждате да преминават. Избягвате открита слънчева светлина, за да се предпази гелът от изсъхване.

Made in Spain