ТЕБЕШИР, ГЕЛ, ПУДРА ПРОТИВ МРАВКИ И ХЛЕБАРКИ

Тебешир срещу мравки и хлебарки
Тебешир - N/A
Това е контактен инсектицид. След докосване на праха, с която и да е част от тялото на насекомото, нервната му система спира да функционира и умира в рамките на няколко часа.
Начин на употреба :
Начертайте дебела линия на пътя на вредителите. Начертайте два или три кръга около кошера, краката на шкафа за храна или кофата за боклук.
Нетоксичен за хора, но пазете от деца и си измийте ръцете след употреба.

Магнум гел против мравки
МАГНУМ ГЕЛ 15 г - 9.00 лв.
3 капсули х 5 гр.
МАГНУМ ГЕЛ e препарат за борба с мравки на открито и закрито, в и около сгради, болници, ферми, жилища, апартаменти, гаражи, дрешници, дворове и градини. Съдържа хранителна примамка с въглехидрати и протеин основна храна на мравките. Препарата има забавено действие, като мравките пренасят препарата в мравуняка, където хранят ларвите и царицата. Унищожава цялата колония, дори и да не сте открили къде точно се намира тя. За площ от 100 м².
Начин на употреба :
Отчупете капсулата на указаното място, изстискайте гела в легенчето на капсулата и я поставете до пътечките на мравките или където ги виждате да преминават. Избягвайте открита слънчева светлина, за да се предпази гелът от изсъхване.

Made in Spain

Омнитокс пудра против мравки
ОМНИТОКС 50 г - 3.60 лв.
ОМНИТОКС 90 г - 4.00 лв.
Инсектицид за борба с пълзящи насекоми - хлебарки, бълхи, кърлежи, дървеници, мравки и др. на открито и закрито.
Начин на употреба :
ОМНИТОКС е готова за употреба инсектицидна пудра. Прилага се чрез напрашване. Обработват се местата, където насекомите се развъждат, крият и преминават.
Разходна норма: 5-10 g/m2.
Интервал между обработките: 10-15 дни при необходимост.